Ciupercăria Pleurotus Săbăoani

Ciupercile se pot cultiva uşor, chiar în cantităţi uriaşe fiind puţin pretenţiose la condiţiile de microclimat, cu puţine boli şi dăunători. Pleurotus ostreatus este a treia cea mai produsă ciupercă alimentară din lume după Agaricus bisporus şi Lentinula edodes datorită capacităţii sale de a degrada o mare varietate de substraturi care conţin celuloză, polizaharide şi lignină, în plus au o creştere rapidă;

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Cultura-Pleurotus1.jpg

Ciupercile au un conţinut ridicat de proteine, grăsimi, carbohidraţi, acizi organici, substanţe minerale: potasiu, fier, calciu, fosfor, seleniu, zinc, Vitamine: D, B, care ajută la prevenirea hepatitei, ulcerului gastric, aterosclerozei şi nu numai.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Ciuperci-Pleurotus-Sabaoani-1024x576.jpg

Culturile de ciuperci se fac pe mai multe sisteme: prin sistemul de cultură în biloane (ridicătură de pământ) acoperite în etanş cu o folie subţire de polietilenă, prin sistemul de cultură în lăzi, prin sistemul de cultură în saci de polietilenă şi sistemul de cultură pe lemn folosindu-se trunchiuri de copaci: mesteacăn, plop, tei, salcie, salcâm, carpen, stejar, fag, frasin.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Ciuperci-pleurotus-Piata-Roman-1024x645.jpg

Pentru comenzi sunaţi la numărul 0768131472 –  Doboş Claudiu, se vinde şi în piaţă sau la domiciuliul din Str. Stejarului Nr. 14, Com. Săbăoani, Jud. Neamţ.

Program: 09:00-17-00